7.2 C
Kaunas

Prancūzija

Advokato kremas

Advokato kremas tiks pertepti tortus, kaip įdaras bandelėms, eklerams ar bet kuriems kitiems kepiniams. Jį pagaminti prireiks pusvalandžio, bet jis tikrai to vertas. Šio recepto...

Bešamelio padažas

Bešamelio padažas - tai dar vienas prancūziškos virtuvės perlų. Rašytiniuose šaltiniuose minimas nuo XVII a. Tradiciškai bešamelio padazas gaminamas iš sviesto ir miltų maišoma...

Smidrai receptas su olandišku padažu

Smidrai receptas su olandišku padažu yra vienas gardžiausių man žinomų patiekalų.  Smidrų receptai gali būti įvairiausi, nes smidrai gali būti valgomi tiek žali tiek...

Jautienos troškinys su morkomis ir bulvėmis

Jautienos troškinys tai tas patiekalas, kuris sušildys Jus šaltą ir darganotą dieną. Po dviejų valandų orkaitėje mėsa tampa minkštutėlė ir labai gardi. Šis burgundiškas...

Midijų receptas

Midijų receptas yra gurmaniškas, skanus ir greitai pagaminamas. Viskas ko Jums reikia tai midijos, grietinėlė, česnakas, ispaniška Ciabatta duona arba prancūziškas batonas - bagetė....

Šokoladinis Kuršėnų vyniotinis – Kalėdinė malka (Video)

Šventinis Kuršėnų vyniotinis? Kodėl gi ne. Šiandien pas mus ant stalo prancūziškas šokoladinis vyniotinis: La Bûche de Noël - lietuviškai Kalėdinė malka. Ji susukta iš...

Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas

Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas tai tas delikatesas, kurį žino kiekvienas gurmanas. Prie jo tinka saldūs uogų arba vaisių padažai, marmeladas, graikiški riešutai ir prieskoniai...

Kišas receptas su daržovėmis

Kišas receptas su daržovėmis. Tai daržovių pyragas, minkštas šlapias, kurį gali visada valgyti su pasigardžiavimu kaip kokį desertą. Savo sugalvotą įdarą užpilame grietinėlės, sūrio...

Naujausias receptas