Kepta antis su apelsinais, čiobreliais ir česnakais
Kepta antis dažnai gali pasirodyti sudėtingas patiekalas. Viskas ko Jums reikia, tai geros kokybiškos anties. Parduotuvinės antys ne visada geriausias pasirinkimas, bet jei nėra...
Šašlykų marinatas, kuris tiks kepti lauke, orkaitėje ar keptuvėje
Šašlykai orkaitėje ar keptuvėje tiks tiems, kurie neturi galimybės kepti gamtoje. Žinoma, jeigu turite šašlykinę ir glėbį beržinių malkų, lauke keptiems šašlykams nebus lygių.
Šis...
Įdaryti kiaušiniai – 12 skirtingų įdarų
Įdaryti kiaušiniai tinka ne tik Velykų stalui. Juos galite ruošti bet kokia proga kai nesugalvojate ką čia dar padėti ant stalo. Šiandien pasidalinsiu 12...
Tiramisu tortas
Tiramisu receptas kai nori greito ir labai gardaus deserto. Tikras, paprastas, klasikinis tiramisu tortas, nekeptas su damų piršteliais.
Jums tereikia damų pirštelių, maskarponės, grietinėlės, cukraus...
Morkų pyragas arba tortas
Morkų pyragas kaip ir morkų tortas gali būti gaminami įvairiai. Maniškis morkų pyragas su kremu, drėgnas, švelnaus skonio, todėl pelnytai galima vadinti tortu. Galite...
Pascha – nekeptas velykinis varškės desertas
Pascha - nekeptas stačiatikių velykinis desertas, kuris gaminamas daugelio namuose tik kartą metuose. Paska desertas - slaviškai "Па́сха" slavų kraštuose dar vadinama šventine duona.
Paska...
Medaus tortas – Medutis
Medaus tortas arba Medutis pirmą kartą paminėtas knygoje "Ukrainietiški patiekalai", kuri išleista Kieve 1957 m. Šis receptas apkeliavo daugybę šalių. Jį gamina čekai, lenkai...
Panakota su kokosų pienu
Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės. Kokosinė panakota yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias - dešimt minučių....
Klasikinė panakota receptas
Panakota - itališkai Panna cotta ("virtas kremas") yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes. Švenčių metu tai tiesiog išsigelbėjimas, kai patiekalų daug,...
Baltyminė pupelių užtepėlė – patiekalas iš Kosta Rikos
Pupelių užtepėlė tiks bet kokiai progai. Tai pats skaniausias baltyminis užkandis, kurį pagaminsi tik iš augalų. Frijoles Molidos - taip Kosta Rikoje vadinamas pupelių...
Senovinės varškės spurgos
Senovinės varškės spurgos - traškios, minkštos ir tirpstančios burnoje. Šias spurgas gaminau su daugiau varškės, nes tokios man minkštesnės ir skanesnės.
Svarbiausias dalykas, kurį turite...
Kijevo kotletai
Kijevo kotletai kaip ir daugelis kitų legendinių patiekalų, kuriuos laikome tradiciniais mūsų kraštų patiekalais iš tikrųjų atkeliavo iš Prancūzijos. Rusijos aristokratai dievino prancūzišką virtuvę....