11.8 C
Kaunas
HomeŠVENTĖSNauji metai

Nauji metai

Šokoladinis tortas

Šis šokoladinis tortas patiks visiems kas dievina šokoladą. Kreminis, su daug daug gryno šokolado. Šeimyna sako, kad jis toks kaip kavinėje. O kai žinai,...

Keksiukai su šilauogėmis

2Šis keksiukų receptas universalus. Galite kepti su bet kokiomis mėgstamomis uogomis ar šokoladu. Man skaniausia su avietėmis arba šilauogėmis. Keksiukų receptas Iš šio produktų kiekio pagaminsite...

Kepta antis su apelsinais, čiobreliais ir česnakais

Kepta antis dažnai gali pasirodyti sudėtingas patiekalas. Viskas ko Jums reikia, tai geros kokybiškos anties. Parduotuvinės antys ne visada geriausias pasirinkimas, bet jei nėra...

Įdaryti kiaušiniai – 12 skirtingų įdarų

Įdaryti kiaušiniai tinka ne tik Velykų stalui. Juos galite ruošti bet kokia proga kai nesugalvojate ką čia dar padėti ant stalo. Šiandien pasidalinsiu 12...

Tiramisu tortas

Tiramisu receptas kai nori greito ir labai gardaus deserto. Tikras, paprastas, klasikinis tiramisu tortas, nekeptas su damų piršteliais. Jums tereikia damų pirštelių, maskarponės, grietinėlės, cukraus...

Morkų pyragas arba tortas

Morkų pyragas kaip ir morkų tortas gali būti gaminami įvairiai. Maniškis morkų pyragas su kremu, drėgnas, švelnaus skonio, todėl pelnytai galima vadinti tortu. Galite...

Medaus tortas – Medutis

Medaus tortas arba Medutis pirmą kartą paminėtas knygoje "Ukrainietiški patiekalai", kuri išleista Kieve 1957 m. Šis receptas apkeliavo daugybę šalių. Jį gamina čekai, lenkai...

Panakota su kokosų pienu

Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės. Kokosinė panakota yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias - dešimt minučių....

Klasikinė panakota receptas

Panakota - itališkai Panna cotta ("virtas kremas") yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes. Švenčių metu tai tiesiog išsigelbėjimas, kai patiekalų daug,...

Baltyminė pupelių užtepėlė – patiekalas iš Kosta Rikos

Pupelių užtepėlė tiks bet kokiai progai. Tai pats skaniausias baltyminis užkandis, kurį pagaminsi tik iš augalų. Frijoles Molidos - taip Kosta Rikoje vadinamas pupelių...

Kijevo kotletai

Kijevo kotletai kaip ir daugelis kitų legendinių patiekalų, kuriuos laikome tradiciniais mūsų kraštų patiekalais iš tikrųjų atkeliavo iš Prancūzijos. Rusijos aristokratai dievino prancūzišką virtuvę....

Cezario salotos su krevetėmis

Mano pačios skaniausios Cezario salotos su krevetėmis gaminamos viename labai sename Kauno restorane. Šiame restorane Cezario salotų patiekimas nesikeičia jau beveik dvidešimt metų. Įsimylėjau...

Naujausias receptas