Šokoladinis tortas
Šis šokoladinis tortas patiks visiems kas dievina šokoladą. Kreminis, su daug daug gryno šokolado. Šeimyna sako, kad jis toks kaip kavinėje. O kai žinai,...
Benedikto kiaušiniai
Benedikto kiaušinis, o gal reikėtų sakyti Benedikto kiaušiniai išpopuliarėjo 1800-ųjų metų pabaigoje.
Buvęs Wall streeto biržų brokeris Lemuelis Benediktas kamuojamas stiprių pagirių užsuko į Niujorke...
Olandiškas padažas
Olandiškas padažas, dar kitaip vadinamas „Hollandaise“ yra vienas iš skaniausių padažų. Tirštas, kreminis, sūriai rūgštus su švelniu sviesto-grietinėlės poskoniu ir trynių kremiškumu.
Nors padažas vadinamas...
Keksiukai su šilauogėmis
2Šis keksiukų receptas universalus. Galite kepti su bet kokiomis mėgstamomis uogomis ar šokoladu. Man skaniausia su avietėmis arba šilauogėmis.
Keksiukų receptas
Iš šio produktų kiekio pagaminsite...
Tiramisu tortas
Tiramisu receptas kai nori greito ir labai gardaus deserto. Tikras, paprastas, klasikinis tiramisu tortas, nekeptas su damų piršteliais.
Jums tereikia damų pirštelių, maskarponės, grietinėlės, cukraus...
Morkų pyragas arba tortas
Morkų pyragas kaip ir morkų tortas gali būti gaminami įvairiai. Maniškis morkų pyragas su kremu, drėgnas, švelnaus skonio, todėl pelnytai galima vadinti tortu. Galite...
Pascha – nekeptas velykinis varškės desertas
Pascha - nekeptas stačiatikių velykinis desertas, kuris gaminamas daugelio namuose tik kartą metuose. Paska desertas - slaviškai "Па́сха" slavų kraštuose dar vadinama šventine duona.
Paska...
Panakota su kokosų pienu
Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės. Kokosinė panakota yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias - dešimt minučių....
Klasikinė panakota receptas
Panakota - itališkai Panna cotta ("virtas kremas") yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes. Švenčių metu tai tiesiog išsigelbėjimas, kai patiekalų daug,...
Baltyminė pupelių užtepėlė – patiekalas iš Kosta Rikos
Pupelių užtepėlė tiks bet kokiai progai. Tai pats skaniausias baltyminis užkandis, kurį pagaminsi tik iš augalų. Frijoles Molidos - taip Kosta Rikoje vadinamas pupelių...
Kruasanų pyragas su avietėmis ir pudingu
Tai pats minkščiausias ir puriausias kruasanų pyragas. Pagaminsi vos per 10 minučių.
Šį receptą pamačiau pas vieną amerikietę, kuri į pyragą dar dėjo ir džemo,...
Kijevo kotletai
Kijevo kotletai kaip ir daugelis kitų legendinių patiekalų, kuriuos laikome tradiciniais mūsų kraštų patiekalais iš tikrųjų atkeliavo iš Prancūzijos. Rusijos aristokratai dievino prancūzišką virtuvę....