1.8 C
Kaunas

Velykos

Panakota su kokosų pienu

Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės. Kokosinė panakota yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias - dešimt minučių....

Klasikinė panakota receptas

Panakota - itališkai Panna cotta ("virtas kremas") yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes. Švenčių metu tai tiesiog išsigelbėjimas, kai patiekalų daug,...

Baltyminė pupelių užtepėlė – patiekalas iš Kosta Rikos

Pupelių užtepėlė tiks bet kokiai progai. Tai pats skaniausias baltyminis užkandis, kurį pagaminsi tik iš augalų. Frijoles Molidos - taip Kosta Rikoje vadinamas pupelių...

Toblerone desertas su kreminiu įdaru

Toblerone desertas su kreminiu įdaru. Šį desertą gaminau iš sausainių, kuriuos mirkiau kavoje be kofeino, maskarponės, Philadelphia sūrelio, plaktos grietinėlės, pieniško šokolado ir riešutų....

Silkės mišrainė su burokėliais ir grybais

Silkės mišrainė su burokėliais ir grybais labai panaši į silkę pataluose, tik gaivesnė ir joje nėra kiaušinių. Turiu pripažinti, kad man ji skanesnė. https://www.youtube.com/shorts/BOZAkXlEODQ Silkės mišrainė...

Vyniotinis su maskarpone, uogomis ir želė

Šis vyniotinis su maskarpone, želė, avietėmis ir šilauogėmis. Jis patiks ir mažiems ir dideliems. Tiks bet kokiai progai. Vasarai ir žiemai, gimtadieniams, žiemos ar...

Netikras zuikis

Netikras zuikis labai lengvai ir greitai pagaminamas patiekalas betkokiai progai. Šeimos ar draugų susibūrimams, Kalėdoms, Velykoms ar gimtadieniams. Jį galite kepti iš kalakutienos ar vištienos....

Trifle desertas su plikytu kremu ir uogomis

Trifle - tai desertas, kurio idėja atkeliavo iš Anglijos. Klasikinis triffle desertas sluoksniuojamas plačiame stikliniame dubenyje. Jis gaminamas iš puraus biskvito, kuris sulaistomas Šeriu...

Balta mišrainė

Balta mišrainė tai ta skani mišrainė, kuria valgo kiekvienuose namuose per šventes. Kokios šventės be baltos mišrainės. Mano močiutė gamindavo dviejų rūšių, vieną su...

Prancūziškas svogūnų pyragas

Prancūziškas svogūnų pyragas yra vertas visų Michelino žvaigždžių. Žinokit mintyse keikiausi kepdama svogūnus, bet po pirmo kasnio supratau kad buvo verta ir minkyti tešlą...

Maskarponės ir želė tortas su avietėmis

Maskarponės ir želė tortas su avietėmis patiks tiems, kurie mėgsta desertus su želė. Maskarponės sluoksnis kreminis, torto viršuje želė pataluose sustingę avietės. Šio torto...

Jogurtinis želė tortas su mangais

Jogurtinis želė tortas su mangais patiks tiems, kurie mėgsta liesus ir gaivius desertus. Šį tortą gali valgyti tie, kurie netoleruoja pieno. Tiesiog įprastą jogurtą...

Naujausias receptas