2.3 C
Kaunas
HomeŠVENTĖSValentino diena

Valentino diena

Panakota su kokosų pienu

Panakota su kokosų pienu arba grietinėle patiks visiems, kurie netoleruoja laktozės. Kokosinė panakota yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias - dešimt minučių....

Klasikinė panakota receptas

Panakota - itališkai Panna cotta ("virtas kremas") yra tas tobulas desertas kurį pagaminsi per penkias minutes. Švenčių metu tai tiesiog išsigelbėjimas, kai patiekalų daug,...

Baltyminė pupelių užtepėlė – patiekalas iš Kosta Rikos

Pupelių užtepėlė tiks bet kokiai progai. Tai pats skaniausias baltyminis užkandis, kurį pagaminsi tik iš augalų. Frijoles Molidos - taip Kosta Rikoje vadinamas pupelių...

Senovinės varškės spurgos

Senovinės varškės spurgos - traškios, minkštos ir tirpstančios burnoje. Šias spurgas gaminau su daugiau varškės, nes tokios man minkštesnės ir skanesnės. Svarbiausias dalykas, kurį turite...

Kijevo kotletai

Kijevo kotletai kaip ir daugelis kitų legendinių patiekalų, kuriuos laikome tradiciniais mūsų kraštų patiekalais iš tikrųjų atkeliavo iš Prancūzijos. Rusijos aristokratai dievino prancūzišką virtuvę....

Cezario salotos su krevetėmis

Mano pačios skaniausios Cezario salotos su krevetėmis gaminamos viename labai sename Kauno restorane. Šiame restorane Cezario salotų patiekimas nesikeičia jau beveik dvidešimt metų. Įsimylėjau...

Toblerone desertas su kreminiu įdaru

Toblerone desertas su kreminiu įdaru. Šį desertą gaminau iš sausainių, kuriuos mirkiau kavoje be kofeino, maskarponės, Philadelphia sūrelio, plaktos grietinėlės, pieniško šokolado ir riešutų....

Vyniotinis su maskarpone, uogomis ir želė

Šis vyniotinis su maskarpone, želė, avietėmis ir šilauogėmis. Jis patiks ir mažiems ir dideliems. Tiks bet kokiai progai. Vasarai ir žiemai, gimtadieniams, žiemos ar...

Trifle desertas su plikytu kremu ir uogomis

Trifle - tai desertas, kurio idėja atkeliavo iš Anglijos. Klasikinis triffle desertas sluoksniuojamas plačiame stikliniame dubenyje. Jis gaminamas iš puraus biskvito, kuris sulaistomas Šeriu...

Balta mišrainė

Balta mišrainė tai ta skani mišrainė, kuria valgo kiekvienuose namuose per šventes. Kokios šventės be baltos mišrainės. Mano močiutė gamindavo dviejų rūšių, vieną su...

Prancūziškas svogūnų pyragas

Prancūziškas svogūnų pyragas yra vertas visų Michelino žvaigždžių. Žinokit mintyse keikiausi kepdama svogūnus, bet po pirmo kasnio supratau kad buvo verta ir minkyti tešlą...

Maskarponės ir želė tortas su avietėmis

Maskarponės ir želė tortas su avietėmis patiks tiems, kurie mėgsta desertus su želė. Maskarponės sluoksnis kreminis, torto viršuje želė pataluose sustingę avietės. Šio torto...

Naujausias receptas