15.7 C
Kaunas

Kopūstų blynai su kefyru

Paragaukite

Kopūstų blynai su kefyru purūs, minkšti, tirpstantys burnoje. Blynai su kopūstais tokie pat kaip vaikystėje kepdavo močiutė. Jei nori sulieknėti, turėk omenyje, kad kopūstai mažai kalorijų turinti daržovė.

Kopūstų blynai su kefyru

(1 žmogui)

  • 300 g kopūsto
  • 200 g kefyro
  • 1 kiaušinis
  • 3-4 šaukštai miltų
  • 1/3 svogūno
  • 0,5 a. šaukštelio sodos
  • druska, juodieji pipirai (pagal skonį)
  • džiovinti svogūnai(nebūtinai)

(4 žmonėm)

  • 1 Vidutinio dydžio kopūstas (900g)
  • 600 g kefyro
  • 3 vnt. kiaušinių
  • 10-12 šaukštų miltų
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 1,5 a. šaukštelio sodos
  • druska, juodieji pipirai (pagal skonį)
  • džiovinti svogūnai(nebūtinai)

Gaminimas

  1. Išplakite kiaušinius su druska ir pipirais.
  2. Supilkite kefyrą, suberkite džiovintus svogūnus, sodą, miltus ir viska gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  3. Sutarkuokite kopūstą ir svogūną.
  4. Ant sutarkuotų kopūstų supilkite kiaušinių ir miltų plakinį. Išmaišykite.
  5. Kepkite ant vidutinės kaitros. Skanaus!

Naujausi receptai

Daugiau receptų