2.3 C
Kaunas

Kopūstų blynai su kefyru

Paragaukite

Kopūstų blynai su kefyru purūs, minkšti, tirpstantys burnoje. Blynai su kopūstais tokie pat kaip vaikystėje kepdavo močiutė. Vaikams šie blynai labai patiko.

Jei nori sulieknėti, turėk omenyje, kad kopūstai mažai kalorijų turinti daržovė.

Kopūstų blynai su kefyru

(1 žmogui)

  • 300 g kopūsto
  • 200 g kefyro
  • 1 kiaušinis
  • 3-4 šaukštai miltų
  • 1/3 svogūno
  • 0,5 a. šaukštelio sodos
  • druska, juodieji pipirai (pagal skonį)
  • džiovinti svogūnai(nebūtinai)

(4 žmonėm)

  • 1 Vidutinio dydžio kopūstas (900g)
  • 600 g kefyro
  • 3 vnt. kiaušinių
  • 10-12 šaukštų miltų
  • 1 vidutinis svogūnas
  • 1,5 a. šaukštelio sodos
  • druska, juodieji pipirai (pagal skonį)
  • džiovinti svogūnai(nebūtinai)

Gaminimas

  1. Išplakite kiaušinius su druska ir pipirais.
  2. Supilkite kefyrą, suberkite džiovintus svogūnus, sodą, miltus ir viska gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  3. Sutarkuokite kopūstą ir svogūną.
  4. Ant sutarkuotų kopūstų supilkite kiaušinių ir miltų plakinį. Išmaišykite.
  5. Kepkite ant vidutinės kaitros. Skanaus!

Daugiau blynų

Amerikietiški blynai

Žemaičių blynai

Tarkuoti bulviniai blynai

Lietinių blynų receptas

Vaflių receptas

Purūs kepti varškėčiai

Rikotos blynai – varškėčiai be miltų

Žemaičių blynai su kopūstais

Naujausi receptai

Daugiau receptų