-3.8 C
Kaunas

Amerikietiški blynai

Paragaukite

Amerikietiški blynai – tai tie stori, purūs amerikietiški blyneliai, kuriuos gamina su pasukomis arba kefyru. Jie purūs kaip tikrų tikriausias biskvitas. Amerikoje šiuos storulius valgo su klevų sirupu.

Kiti dar deda skrudintos šoninės arba sviesto. Drūti vyrai valgo su kiaušiniais ir dešrelėmis. Uogienė, riešutų sviestas, vaisiai, riešutai, medus, plakta grietinėlė, cinamonas ir cukrus, ledai. Kas kaip išmano taip ir valgo.

O man skaniausia su agavų sirupu.

Stori amerikietiški blynai – skaniausias patiekalas sestadienio ar sekmadienio pusryčiams. Galite patiekti su vaisiais, grietinėle, karštu šokoladu ir riešutais. Dėkite tai ką mėgstate.

Amerikietiški blynai su kefyru

8 vnt 11 cm skersmens blynai (2 porcijos)

  • 210 g kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 2 kupini šaukštai cukraus
  • žiupsnis druskos
  • 336 g kefyro
  • 1 didelis kiaušinis
  • 55 g sviesto (reikia išlydyti)
  • aliejaus patepti keptuvei

Kaip kepti blynus

  1. Pasverikite miltus. Suberkite cukrų, sodą, druską.
  2. Ant nedidelės kaitros išlydykite sviestą.
  3. Išplakite kiaušinį, supilkite kefyrą ir maišant šluotele supilkite kiek pravėsusį sviestą. Išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Į miltų masę supilkite kefyro ir kiaušinio plakinį, išmaišykite iki vientisos masės kol neliks miltų gumuliukų. Geriausia maišyti su šluotele. Taip tešla išsimaišo geriausiai.
  5. Keptuvę patepkite aliejumi. Įkaitinkite iki vidutinės kaitros. Vienam blynui dėkite du didelius šaukštus tešlos. Uždenkite dangtį ir palikite minutei, kad pakiltų. Tada apverskite bynus ir vėl uždenkite.
  6. Patiekite su mėgstamu sirupu. Skanaus!

Daugiau blynų

Kopūstų blynai su kefyru

Žemaičių blynai

Tarkuoti bulviniai blynai

Lietinių blynų receptas

Vaflių receptas

Purūs kepti varškėčiai

Rikotos blynai – varškėčiai be miltų

Žemaičių blynai su kopūstais

Naujausi receptai

Daugiau receptų