14.1 C
Kaunas

Kaip skrudinti pistacijas

Paragaukite

Pistacijos – tai aliejingos pistacijų medžio sėklos, tokios pat kaip ir lazdyno riešutai, graikiniai riešutai ar migdolai.

Riešutų skrudinimas suintensyvina jų skonį. Skrudinti geriausia nedidelėje temperatūroje, kad riešutai nesudegtų.

Nepamirškite kartas nuo karto pamaišyti, kad apskrustų tolygiai.

Galite skrudinti migdolus, lazdynus, graikinius riešutus, kedrines pinijas ar žemės riešutus.

Kaip skrudinti pistacijas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 150°C.
  2. Į kepimo skardą įtieskite kepimo popierių, suberkite lukštentas pistacijas.
  3. Skrudinkite apie 15 minučių. Kai praeis pusė laiko pamaišykite, kad apskrustų tolygiai.
  4. Po 15 minučių išimkite ir palikite atvėsti.
  5. Pistacijos paruoštos!

Naujausi receptai

Daugiau receptų