-8.2 C
Kaunas

Silkės mišrainė su burokėliais ir grybais

Paragaukite

Silkės mišrainė su burokėliais ir grybais labai panaši į silkę pataluose, tik gaivesnė ir joje nėra kiaušinių. Turiu pripažinti, kad man ji skanesnė.

Silkės mišrainė su burokėliais ir grybais

  • 500 g obuolių sultyse marinuotų burokėliųpusė naminės marinuotos silkės
  • 1 saldžiarūgštis obuolys
  • pusė nedidelio svogūno
  • 100 g marinuotų baravykų arba voveraičių
  • 150 g virtų morkų
  • 200 g virtų bulvių
  • 0,5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 4 dideli šaukštai majonezo

Gaminimas

  1. Bulves ir morkas išvirkite su lupyna. Bulves reikia virti apie 30 minučių, morkas išgriebti po 20 minučių.
  2. Burokėlius sukrėskite į sietelį. Palikite nuvarvėti.
  3. Sutarkuokite obuolį, smulkiai supjaustykite pusę svogūno.
  4. Sudėkite grybus, silkę, nuluptas ir kvadratėliais pjaustytas morkas ir bulves.
  5. Pasūdykite, pabarstykite pipirų, įdėkite majonezo, išmaišykite ir skanaus!

Kūčių patiekalai (12 tradicinių valgių Jūsų stalui)

Naujausi receptai

Daugiau receptų