Baltyminė pupelių užtepėlė – patiekalas iš Kosta Rikos
Pupelių užtepėlė tiks bet kokiai progai. Tai pats skaniausias baltyminis užkandis, kurį pagaminsi tik iš augalų. Frijoles Molidos - taip Kosta Rikoje vadinamas pupelių...
Kūčių patiekalai (12 tradicinių valgių Jūsų stalui)
Kūčias pradėdavo valgyti patekėjus Vakarinei žvaigždei. Kūčių stalas ruošiamas gruodžio 24 dienos išvakarėse. Kūčių patiekalai kiekvienam lietuviui - šventas šeimos ritualas.
Ant stalo būtinai turi...
Lašiša su mangų salsa
Lašiša su mangų salsa mūsų šeimos mėgstamiausia. Sūri minkštutėlė lėtai kepta lašiša gaminama nedidelėje temperatūroje, todėl išlieka minkšta ir sultinga. Patiekiama su saldžiai gaivia...
Krabų lazdelės tešloje
Krabų lazdelės tešloje tiks bet kuriai šventei ar vakarėliui. Jos nuo stalo dingsta pirmiausiai.
Krabų lazdelės tešloje receptas
360 g krabų lazdelių
5 šaukštai miltų...
Apie mane
Maistas ant stalo – tai restoranas namuose. Ten kur gamina patys geriausi šefai – mamos, močiutės, tėčiai ir seneliai.
Gaminti pradėjau būdama devynių. Mama bardavo...