Tartar padažas
Tartar padažas kildinamas iš Prancūzijos. Jis gaminamas iš majonezo, smulkintų marinuotų agurkų, daržovių, kaparėlių, žolelių tokių kaip peletrūnas ir krapai.
Tartaras dažnai gardinamas citrinų sultimis,...
Pistacijų pasta receptas
Pistacijų pasta - kremas suteikia pistacijų prieskonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams, spurgų įdarui, makaronsams. Kodėl verta pasigaminti namuose?
Beveik visose pirktinėse pastose...
Balto šokolado ganašas
Balto šokolado ganašas malonaus, švelniai saldaus skonio. Jis tinka tortams, pyragams, bandelėms ar vafliams. Viskas priklauso nuo to ką gaminsite.
Šis balto šokolado glajus puikiai...
Bešamelio padažas
Bešamelio padažas - tai dar vienas prancūziškos virtuvės perlų. Rašytiniuose šaltiniuose minimas nuo XVII a. Tradiciškai bešamelio padazas gaminamas iš sviesto ir miltų maišoma...
Pesto padažas
Pesto padažas - receptas atkeliavo is Genujos, Italijos. Genuja yra Ligurijos regiono sostinė. Tradicinis itališkas pesto receptas labai paprastas.
Pesto padažo receptas gaminamas iš Europinių...
Naminis majonezas
Naminis majonezas visada gardesnis negu iš parduotuvės. Skaniausias naminis majonezas paprastas ir lengvai pagaminamas. Užtruksite vos 10 minučių.
Pirmą kartą jo paragavau šeimos šventėje. Virtuvėje...
Veganiška grietinė
Veganiška grietinė sukurta tiems, kurie negali be pieno produktų. Ar jų tiesiog taip pasiilgsta, kad ima ir nusiperka, nors sveikata neleidžia. Šią veganišką grietinę...
Garstyčių medaus padažas
Garstyčių medaus padažas yra gardus ir sveikas. Jis puiki alternatyva riebiam majonezui. Medaus ir garstyčių padažas vienas mėgstamiausių mūsų salotų užpilų. Viskas, ko Jums...
Anakardžių majonezas receptas
Anakardžių majonezas puikus pagardas salotoms ir visiems kitiems patiekalams, kuriuos įprastai valgote su majonezu. Veganiškas majonezas yra kreminis, sodrus ir pagamintas tik iš augalų.
Tiems...
Pikantiški prieskoniai Gvakamolei ir salotoms
Šis pikantiški prieskoniai Gvakamolei tinka ne tik gvakamolei. Jais galite gardinti sriubas, salotas, ryžius ir visus patiekalus, kuriems trūksta skonio. Šiuos prieskonius man padovanojo...
Adžika receptas
Adžika receptas tinkamas žiemai. Kai buvau 16 metų, nieko nežinojau apie šį gruzinišką gardumyną. Visiškai atsitiktinai, naujųjų metų išvakarėse su šeima Vilniuje apsistojome pas...