4 C
Kaunas
HomeRECEPTAIPADAŽAI

PADAŽAI

Pistacijų pasta receptas

Pistacijų pasta - kremas suteikia pistacijų prieskonį kremams, saldainių įdarams, kepiniams, ledams, padažams, kokteiliams, spurgų įdarui, makaronsams. Kodėl verta pasigaminti namuose? Beveik visose pirktinėse pastose...

Balto šokolado ganašas

Balto šokolado ganašas malonaus, švelniai saldaus skonio. Jis tinka tortams, pyragams, bandelėms ar vafliams. Viskas priklauso nuo to ką gaminsite. Šis balto šokolado glajus puikiai...

Bešamelio padažas

Bešamelio padažas - tai dar vienas prancūziškos virtuvės perlų. Rašytiniuose šaltiniuose minimas nuo XVII a. Tradiciškai bešamelio padazas gaminamas iš sviesto ir miltų maišoma...

Pesto padažas

Pesto padažas - receptas atkeliavo is Genujos, Italijos. Genuja yra Ligurijos regiono sostinė. Tradicinis itališkas pesto receptas labai paprastas. Pesto padažo receptas gaminamas iš Europinių...

Naminis majonezas

Naminis majonezas visada gardesnis negu iš parduotuvės. Skaniausias naminis majonezas paprastas ir lengvai pagaminamas. Užtruksite vos 10 minučių. Pirmą kartą jo paragavau šeimos šventėje. Virtuvėje...

Veganiška grietinė

Veganiška grietinė sukurta tiems, kurie negali be pieno produktų. Ar jų tiesiog taip pasiilgsta, kad ima ir nusiperka, nors sveikata neleidžia. Šią veganišką grietinę...

Garstyčių medaus padažas

Garstyčių medaus padažas yra gardus ir sveikas. Jis puiki alternatyva riebiam majonezui. Medaus ir garstyčių padažas vienas mėgstamiausių mūsų salotų užpilų. Viskas, ko Jums...

Anakardžių majonezas receptas

Anakardžių majonezas puikus pagardas salotoms ir visiems kitiems patiekalams, kuriuos įprastai valgote su majonezu. Veganiškas majonezas yra kreminis, sodrus ir pagamintas tik iš augalų. Tiems...

Pikantiški prieskoniai Gvakamolei ir salotoms

Šis pikantiški prieskoniai Gvakamolei tinka ne tik gvakamolei. Jais galite gardinti sriubas, salotas, ryžius ir visus patiekalus, kuriems trūksta skonio. Šiuos prieskonius man padovanojo...

Adžika receptas

Adžika receptas tinkamas žiemai. Kai buvau 16 metų, nieko nežinojau apie šį gruzinišką gardumyną. Visiškai atsitiktinai, naujųjų metų išvakarėse su šeima Vilniuje apsistojome pas...

Naujausias receptas